În fața Pasajului Unirii s-a montat o trambulină, ca să sari peste intersecție

Soluție de avarie la Pasajul Unirii, după seria de accidente petrecute în zonă în urma renovării defectuoase. În fața pasajului a fost montată o trambulină de mare capacitate, care va propulsa toate vehiculele pe deasupra intersecției de la Unirii, până la Universitate, unde se vor monta câteva saltele pentru atenuarea șocurilor.

Măsura este gândită să salveze vieți, spune primarul Sectorului 4, Băluță. Trambulina poate lansa doar vehicule cu masa maximă autorizată de până la 3,5 tone, motiv pentru care circulația camioanelor a fost restricționată definitiv în zonă. ”Ar fi absurd să aruncăm un TIR cu trambulina, pentru că se uzează trambulina și mai ales pentru că s-ar putea lovi destul de rău toți migranții din remorca TIR-ului”, a mai spus primarul Băluță.

În orele de vârf, lângă trambulina de la Unirii va fi postat un echipaj de poliție, care se va asigura că șoferii vin cu viteza recomandată. ”E foarte important să săriți cu maxim 50 km/h, pentru că altfel e posibil să treceți de zona de aterizare și să ajungeți tocmai în Buftea”, spune Robert Acrișor, polițist la Rutieră.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
20 ianuarie 2023 12:03
Citește mai mult despre: trambulină unirii

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult