În lifturi lumea se uită mai urât la cei care tușesc decât la cei care se bășesc

Spaima de coronavirus generează modificări dramatice de paradigmă inclusiv când vine vorba de banala operațiune de mers cu liftul. Dacă până nu de mult paria lifturilor erau considerați cei care se bășeau în ele, de câteva zile încoace rolul lor este ocupat de cei care tușesc.

”Asistăm practic la o uzurpare brutală, pentru că persoana care se bășește în lift a fost dintotdeauna regele gesturilor neadecvate într-un astfel de spațiu închis”, explică reputatul filozof Decebal Popescu. ”Coronavirusul a dat însă peste cap ierarhia și acum cele mai urâte priviri le primesc cei care tușesc în lift.”

”Mai nou se rostesc reproșuri de genul «Da ce, bă, nu poți să te bășești și tu în lift, ca omul normal? De ce tușești, bă?»”, a continuat reputatul filozof. ”Problema este că vom crea o generație care va considera că e mult mai rezonabil să te bășești decât să tușești în lift, iar asta înseamnă o paradigmă culturală care n-a existat niciodată în istoria omenirii. Nimeni nu poate știi ce poate ieși dintr-o astfel de mutație ideatică.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
10 martie 2020 07:03

Alte articole

Vezi mai mult