În loc de salarii mărite profesorii primesc păcănele în școli, să-și rotunjească veniturile

„Am decis să nu le dăm profesorilor niciun leu în plus, în schimb le vom oferi ceva mult mai bun: păcănele în toate cancelariile din țară, astfel încât profesorii care au nevoie de mai mulți bani să-i obțină de la aparat“, a anunțat azi premierul Marian Ciucă.

El spune că ideea i-a venit după ce în weekend a jucat la păcănele și a câștigat 30 de lei. „O să spuneți că 30 de lei nu e mult, dar sunt bani de o șaorma“, a spus Ciucă. „Iar dacă un profesor câștigă în fiecare zi de școală 30 de lei, asta înseamnă cinci ori 30, deci 180 de lei pe săptămână. Pe lună vine patru ori 180, deci 820 de lei în plus pe lună. O sumă frumușică.“

Premierul spune că s-a gândit și la metoda prin care aparatul de păcănele poate fi convins „să dea“, cum se zice printre amatorii de așa ceva. „Bineînțeles că nu toată lumea poate câștiga, așa că profesorii ar trebui să-i pună mai întâi pe elevi să joace păcănele. Și imediat ce aparatul începe să dea, profesorul dă elevul la o parte și bagă el bani în el. Câștigul e garantat așa“, spune Marian Ciucă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
22 mai 2023 11:16
Citește mai mult despre: ciuca pacanele profesori scoli

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult