În mormântul soţilor Ceauşescu se odihneau Elvis Presley şi Marilyn Monroe

Analizele ADN efectuate de INML asupra cadavrelor soţilor Ceauşescu au confirmat ceea ce bănuiam cu toţii de mult: ei nu sunt soţii Ceauşescu. Cuplul dictatorial nu a fost înmormântat niciodată în cimitirul Ghencea, în locul lor fiind înmormântaţi Elvis Priesley şi sinistra sa soţie, Marilyn Monroe.

 

Medicii legişti care au supravegheat deshumarea celor doi au observat că rămăşiţele pământeşti ale acestora nu seamănă deloc cu ce ştiam noi despre execuţia din 25 decembrie. “Cred că am împuşcat pe cine nu trebuia. În mod evident, caseta din 1989 era trucată, pentru că acolo s-ar fi văzut adevărul”, a declarat profesorul doctor Marcu Procopian, medic legist la INML.

 

În realitate, la procesul istoric de la Târgovişte tovarăşul Ceauşescu a purtat o cămaşă cu gulerul ridicat, pantaloni cu paiete şi o pereche de ciocate din piele de crocodil, în timp ce tovarăşa Elena purta o rochie albă, fără bretele. Chiar dacă de pe film nu reiese, asemănarea Ceauşeştilor cu Elvis şi Marilyn este mai mult decât evidentă.

 

În laboratorul de medicină legală s-a putut observa că structura AND-ului extras din osemintele din Ghencea este pur americană şi corespunde 100% cu profilul genetic al răposaţilor Elvis Presley şi Marilyn Monroe.

 

Rezultatul expertizei medico-legale nu l-a surprins deloc pe ultimul supravieţuitor al familiei, Valentin Ceauşescu. “Ştiam totul dinainte. Am cerut exhumarea pentru că vreau să se afle adevărul istoric despre moartea lui Elvis Presley şi a lui Marilyn Monroe. Sunt dator să le fac dreptate acestor artişti minunaţi, care au jucat un rol atât de important pentru mine şi generaţia mea. Acum, ca să ştiţi şi voi, părinţii mei sunt de fapt înmormântaţi pe o insulă pustie, undeva departe de ochii curioşilor.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
21 iulie 2010 13:33

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult