În noaptea de Înviere a fost arestat un psihopat care picura ceară pe călătorii din tramvaiul 41

Linia 41 parcă ar fi blestemată! După „înţepătorul din 41” şi „onanistul din 41”, un nou psihopat a stârnit de Paşti panica pe această linie de tramvai! Botezat „picurătorul de ceară din 41” individul, al cărui portret robot a fost difuzat de poliţie la numai o oră după arestarea sa, a distrus zeci de balonzaiduri în noaptea de Înviere folosind o simplă lumânare.

Oamenii legii au reuşit să-i pună cătuşele după ce au mers pe firul picurilor de ceară. Ei spun că, la scurt timp după sluja de Înviere, psihopatul a băgat spaima în persoanele cu haine din materiale uşor inflamabile care circulă cu 41. Mulţi călători de pe această linie spun că nu mai ştiu ce să se facă: ”Am ajuns să ne fie şi frică să mai urcăm în acest tramvai purtând balonzaide sau fâşuri când ştim că absolut oricând în noaptea de Înviere un dement ne poate picura”.

Poliţia a analizat deja mai multe probe de picuri de ceară şi spune că nu par a fi infectaţi. Cu toate acestea, victimele picurătorului sunt sfătuite să nu mai poarte hainele care i-au căzut pradă dementului dacă după 24 de ore acestea prezintă urme de ceară sau găuri iar dacă au totuşi dubii, să meargă la cel mai apropiat croitor ca să li se ia probe de material textil.

Scris de TNR
17 aprilie 2012 15:04

Alte articole

Vezi mai mult