În Noul Cod Penal, închirierea de moşi se încadrează la prostituţie

Modificări legislative de ultimă oră. Pentru a lupta cu traficul de carne vie, s-a luat decizia ca închirierea de moși să fie încadrată la prostituție. Cei care cheamă un moș acasă, sau acostează un moș, inclusiv pe site-urile de specialitate, riscă o condamnare pentru complicitate la prostituție. Mai grav e pentru cei care oferă moși de închiriat, ei fiind considerați proxeneți de moși.

Procurorii spun că de fapt nici nu diferă cu nimic: dai bani unei persoane pentru a petrece un anumit timp cu tine, iar în schimbul banilor el prestează anumite lucruri, de obicei înjositoare, adică trebuie să-și modifice vocea, să se îmbrace într-un anumit mod, exact ca cele mai penale curve pe care le poți coțăi cu ora cam peste tot prin România.

Vizați de procurori ar fi sute de patroni sau manageri din corporații care acostează moșuleți nevinovați, propunându-le bani și alte foloase contra prestării acestor servicii. Au fost prinse și câteva femei, șefe de HR, care plănuiau o adevărată orgie la firmă, cu mai mulți moși de lux și alte activități deochiate.

Scris de Ionut
20 decembrie 2021 11:28
Citește mai mult despre: Cod Penal moș crăciun prostituție

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult