În Pacific a fost găsită o insulă pustie unde poți lua cu tine mai mult de 3 lucruri

În sfârșit o veste bună pentru toți nehotărâții de pe această planetă și pentru toți oamenii care nu pot rezuma viața la ce este esențial. Oceanografii Allen Brighton și Jessica Smits au descoperit, în timpul unor lucrări de catografiere, o nouă insulă pustie în Pacific atât de mișto încât poți lua pe ea mai mult de trei lucruri.

„Vorbim de o insulă ce s-a format în urma erupției unui vulcan, în urmă cu patru milioane de ani. Solul este unul mănos, care permite creșterea a numeroase legume și fructe, iar latitudinea este de doar 35 de grade Sud, vreme bună mai tot timpul anului”, spune Brighton.

Insula are o suprafață de 24 de kilometri pătrați, ceea ce înseamnă loc de depozitare suficient și pentru cărți și pentru unelte. În plus, are și o formă ovoidală, cu poteci foarte bine bătătorite, pentru cei ce vor să-și ia pe insulă bicicleta, dar și un mic pârâiaș interior, suficient de adânc pentru naufragiații pasionați de kayaking, un mic lăcușor pentru kite-surfing și două peșteri spațioase, cu gaura spre sud, pentru dormit.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

10 septembrie 2020 05:09
Citește mai mult despre: insula

Alte articole

Vezi mai mult