În plină criză, sibienii lansează un produs economic: brânză în coajă de PAL

Binecunoscuta brânză în coajă de brad este în sfârşit disponibilă într-o variantă mai ieftină! Noua brânză în coajă de PAL melaminat, cu canturi ABS de 1,4 mm, se adresează în special tinerilor fără posibilităţi materiale, dar şi consumatorilor ocazionali, care vor să prepare un bulz rapid şi nu sunt dispuşi să investească într-o brânză în coajă masivă de brad.

“Durata de viaţă a cojii din plăci aglomerate este redusă, iar amatorii de brânză nu vor regăsi aroma obişnuită, de răşină, a acestei specialităţi carpatine”, recunoaşte un brânzar din zona Sibiului. “Dar e ideală pentru un cuplu abia ieşit de pe băncile facultăţii, care nu-şi permite în bucătărie o brânză lucrată manual. Sau pentru oamenii care se mută des, pentru că e cu până la 70% mai uşoară decât brânza în coajă de brad şi se demontează cât ai clipi.”

Brânza în coajă de PAL va fi disponibilă cât de curând în mai multe varietăţi de culoare, printre care fag, wenge, stejar Ferrara, cireş şi tradiţionalul brad. Montajul brânzei rămâne în sarcina cumpărătorului sau poate fi efectuat, contra cost, de un cioban profesionist, adaugă producătorii.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
13 martie 2014 12:03

Alte articole

Vezi mai mult