TNR Premium cu 2€/lună

  • N-ai bannere publicitare
  • Poți comenta la articole în site
  • Peste 70 de articole doar pentru abonați în fiecare lună
  • Susții cel mai important cotidian independent din România

În prag de 1 Mai, un măcelar bucureştean a inventat aparatul care transformă orice în carne de mici

Scris de Vasile
@
30 aprilie 2014 15:07
În prag de 1 Mai, un măcelar bucureştean a inventat aparatul care transformă orice în carne de mici

Zi de aur pentru grătaragii! Un măcelar din sectorul 4 al Capitalei se laudă că a conceput un aparat miraculos care poate transforma orice animal, plantă, ciupercă, lichen sau obiect în pastă de mici, punând astfel capăt crizei care pusese stăpânire pe piaţa cărnii în pragul sezonului estival.

Dispozitivul se bazează pe un principiu simplu, folosit încă din vechime în carmangerii din întreaga lume. “Bagi animalul, planta sau obiectul în cuvă, apeşi pe buton iar aparatul îl malaxează, îl frământă şi adaugă condimente şi sare. Sarea maschează aromele neconforme dacă ai folosit un animal exotic, precum şarpele, meduza sau păianjenul, iar mirodeniile fac mititeii mai uşor de înghiţit, în cazul în care alegi să îi faci din pământ, lemn sau deşeuri nucleare.”

În cadrul unei demonstraţii a incredibilului aparat, măcelarul a produs 1 kg de pastă de mici din doar 600 de grame de râme pentru pescuit, vânzând-o unui client naiv drept carne de mici calitatea I, din vită şi oaie. “Nici nu şi-a dat seama”, a mai apucat să spună inventatorul înainte să fie copleşit de aplauzele spectatorilor.

Ne găsești și pe FacebookInstagram, TikTok și YouTube.

Comentarii 0 comentarii

Joburi Disponibile

Alte articole

Rubrica lui Ovi