În prag de 1 Mai, un măcelar bucureştean a inventat aparatul care transformă orice în carne de mici

Zi de aur pentru grătaragii! Un măcelar din sectorul 4 al Capitalei se laudă că a conceput un aparat miraculos care poate transforma orice animal, plantă, ciupercă, lichen sau obiect în pastă de mici, punând astfel capăt crizei care pusese stăpânire pe piaţa cărnii în pragul sezonului estival.

Dispozitivul se bazează pe un principiu simplu, folosit încă din vechime în carmangerii din întreaga lume. “Bagi animalul, planta sau obiectul în cuvă, apeşi pe buton iar aparatul îl malaxează, îl frământă şi adaugă condimente şi sare. Sarea maschează aromele neconforme dacă ai folosit un animal exotic, precum şarpele, meduza sau păianjenul, iar mirodeniile fac mititeii mai uşor de înghiţit, în cazul în care alegi să îi faci din pământ, lemn sau deşeuri nucleare.”

În cadrul unei demonstraţii a incredibilului aparat, măcelarul a produs 1 kg de pastă de mici din doar 600 de grame de râme pentru pescuit, vânzând-o unui client naiv drept carne de mici calitatea I, din vită şi oaie. “Nici nu şi-a dat seama”, a mai apucat să spună inventatorul înainte să fie copleşit de aplauzele spectatorilor.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
30 aprilie 2014 15:04

Alte articole

Vezi mai mult