Dacă până acum trebuia să pui câte un polițist lângă un tomberon, să nu mai facă mizerie oamenii care veneau acolo să scormonească în gunoi, acum nu mai e cazul, polițiștii comunitari fiind astfel liberi să-și vadă de viață și să ceară șpăgi pe la oameni prin piață. Asta pentru că primăria sectorului 5 a luat decizia instalării unor tomberoane inteligente, care nu mai pot fi jefuite de țigani sau boschetari. 

container inteligent.jpg

„Când sărăntocul se apropie de tomberon acesta îl detectează după miros și începe să emită sunete pe mai multe frecvențe dar mai ales lătrături. Este știut faptul că săracul se sperie când latră câinele la el și este alungat pe moment, chiar dacă revine mai târziu”, a declarat Marean Adamescu, șeful firmei care a proiectat containerele inteligente. 

Firma care a instalat containerele inteligente în sectorul 5 are în ofertă și coșuri de gunoi pentru uz casnic, pentru oamenii care vor să aibă tehnologie de ultimă oră acolo unde-și aruncă cojile de cartofi. Coșul de gunoi inteligent te avertizează când se umple și începe să cicălească  proprietarul cu „du, bre gunoiul”, „hai moldovene, scoală și du gunoiu” sau „hai putoare, ai zis de trei zile că duci gunoiul”. Când avertismenele nu sunt luate în seamă, coșul de gunoi inteligent taie internetul, metodă care funcționează aproape întotdeauna. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Tuesday, 02.02.2016 17:07 Social

National Cinematografic