Mii de locuitori din Drumul Taberei s-au îngrămădit în această dimineaţă la inaugurarea primului metrou funcţional din cartier! În jurul orei 9, o groapă apărută din senin în asfalt pe Bd. Timişoara a înghiţit un tramvai, iar în prezent acesta circulă prin sistemul de canalizare.

tramvai_inghitit_de_groapa.jpg

"M-am mutat aici acum 40 de ani, ademenit de posibilitatea metroului. Nu credeam că o să-l văd circulând vreodată!", spune un bătrân din zonă.

"Sigur, nu e chiar traseul promis, iar intrarea prin gurile de canal e destul de incomodă. Dar hei, conform tuturor definiţiilor, e un metrou! Abia aştept să mă plimb şi eu cu el", jubilează un alt localnic.

Bucuria celor din Drumul Taberei s-ar putea să nu ţină, însă, foarte mult: autorităţile promit că groapa în care a căzut tramvaiul va fi astupată în cel mult trei ani.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Tuesday, 20.08.2019 13:58 Social

National Cinematografic