Mii de locuitori din Drumul Taberei s-au îngrămădit în această dimineaţă la inaugurarea primului metrou funcţional din cartier! În jurul orei 9, o groapă apărută din senin în asfalt pe Bd. Timişoara a înghiţit un tramvai, iar în prezent acesta circulă prin sistemul de canalizare.

tramvai_inghitit_de_groapa.jpg

"M-am mutat aici acum 40 de ani, ademenit de posibilitatea metroului. Nu credeam că o să-l văd circulând vreodată!", spune un bătrân din zonă.

"Sigur, nu e chiar traseul promis, iar intrarea prin gurile de canal e destul de incomodă. Dar hei, conform tuturor definiţiilor, e un metrou! Abia aştept să mă plimb şi eu cu el", jubilează un alt localnic.

Bucuria celor din Drumul Taberei s-ar putea să nu ţină, însă, foarte mult: autorităţile promit că groapa în care a căzut tramvaiul va fi astupată în cel mult trei ani.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Tuesday, 20.08.2019 16:58 Social

National Cinematografic