În sfârşit nu mai depindem de ruşi! Zăcământ uriaş de comunism, descoperit lângă Paşcani

Veşti bune de la Institutul de Geologie Politică “Sergiu Cantacuzino”! România ar putea deveni, în sfârşit, independentă de comunismul rusesc, după ce un zăcământ imens de comunism – cel mai mare din Europa şi al 4-lea din lume – a fost descoperit sub oraşul Paşcani.

“Pe Lenin! Asemenea zăcământ de comunism n-am mai văzut de la Revoluţia din Octombrie!”, spune Claudiu Pauker, liderul echipei de forări. “Dacă-l exploatăm cu măsură, tot comunismul ăsta ne-ar putea asigura confiscarea mijloacelor de producţie şi dictatura proletariatului pentru cel puţin 100 de ani. Am putea exporta şi în ţările învecinate, care n-au fost binecuvântate de dumnezeu cu atâta comunism.”

Pentru valorificarea zăcământului, geologii păşcăneni au sugerat naţionalizarea unui teren din zonă în vederea ridicării unei rafinării de comunism. “În subsolul ţării noastre se află marxism pur, neprelucrat. Dacă vrem să facem ceva bani de pe urma lui, trebuie să investim în tehnologie şi să-l rafinăm în leninism, maoism, troţkiism, zapatism, anarho-sindicalism, socialism şi alte mărfuri cu mare căutare pe piaţă.”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Vasile
19 noiembrie 2016 08:11

Alte articole

Vezi mai mult