Credeai că Poşta Română e un loc al torturii şi al batjocurii? Aşa şi e. Dar, recent, o măsură cretină luată de cei de la Poştă a avut efecte bune. Poşta a scos plicurile din ofertă, lăsându-i pe corupţi fără metoda principală de dare şi primire de mită.posta_inchidem_ghiseu.jpg

“Vreau să-mi angajez fata în Primărie şi mi-e ruşine să mă duc fără plic”, explică succint problema Victor R, din Râmnicu-Vâlcea. Acesta spune că doar de la Poştă poţi cumpăra plicuri fără să dai de bănuit, iar în librării în momentul în care ceri un plic rişti să fii arestat pentru tentativă de dare de mită.

"Normal că îi arestăm pe cei care cumpără plicuri din librării. Ce altceva să faci cu un plic? Că doar scrisori nu mai trimite nimeni", explică Codruţa Kovesi.

Lipsa plicurilor are însă şi efecte negative. Sistemul medical e aproape de colaps, penuria de plicuri a redus internările cu două treimi, medicii fiind nevoiţi să accepte doar pacienţi care dau şpagă în lingouri.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Friday, 20.03.2015 20:54 Social

National Cinematografic