În sfârşit se face dreptate! ANAF a început să închidă cârciumile care dau bere caldă

Cui îi pasă de bonuri? La cererea consumatorilor, inspectorii ANAF au început să închidă cârciumile cu probleme reale, adică bere caldă şi chelneri care uită să mai vină. Cârciumile vor fi închise definitiv, pentru ca oamenii să nu mai sufere.

Patronii se scuză, însă, spunând că de când cu controalele e imposibil să faci profit: “Să se hotărască! Ori vrea bon, ori vrea să bag frigiderul în priză. Dacă le fac pe ambele, trebuie s vin cu bani de acasă”, explică Geo Lemandroi, proprietar cârciumă. Acesta a fost însă amendat cu 100.000.000 RON, iar cârciuma i-a fost demolată, pentru că după ce că servea bere caldă, mai cerea şi 8 lei pe ea.

Clienţii care ştiu ce înseamnă o bere rece spun însă că patronii pun problema de o manieră falsă şi închiderea firmei e o pedeapsă modestă, iar patronii şi chelnerii ar trebui în principiu bătuţi, apoi condamnaţi, ei nefiind oameni, pentru că un om ţi-ar da o bere rece, nu pişat.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
6 aprilie 2015 15:04

Alte articole

Vezi mai mult