În sfârşit se iau măsuri! Pentru că avem prea mulţi papuci cu blană, de azi începem să mai împuşcăm din ei

Intrăm în normalitate! Pentru că papucii de blană s-au înmulțit în mod incontrolabil, câteva sute de vânători voluntari au format un grup de acțiune, pentru reducerea efectivelor acestor dezgustătoare fenomene ale naturii. Găsirea lor nu e deloc dificilă, pentru că, deși e iarnă, papucii cu blană au reapărut prin malluri.

”Obiceiul e să se ia ca trofeu un smoc de blăniță din papucul stâng. În mod normal i-am jupui pentru blană, dar din păcate în ziua de azi papucii cu blană sunt purtați îndeosebi de ilfovence venite la oraș, care încă n-au învățat să se spele pe picioare și papucii sunt prea împuțiți ca să fie folosiți la ceva”, explică Robert E, vânător de papuci.

”Cetățenii care observă papuci cu blană sunt rugați să-i sesizeze la noi sau la hingheri, ca să-i stârpim cât mai repede posibil. Este rușinos să ne prindă centenarul cu Capitala plină de pițipoance în papuci de blană”, explică alt vânător.

Cetățenii sunt rugați să se îndepărteze de posesoarele de papuci cu blană, pentru că gloanțele ar putea ricoșa și le-ar putea vătăma șaormele.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
3 decembrie 2017 08:29
Citește mai mult despre: blana papuci vanatoare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult