În sfârşit un efect pozitiv al recursului compensatoriu: a ieşit Nuţu Cămătaru!

Justiţia îşi face treaba! Azi a avut loc eliberarea absolut justificată şi de bun simţ din penitenciar a celui mai de valoare om al lumii banilor câştigaţi din muncă şi nu din camătă, sau constrângeri, cum greşit acuză unii jurnalişti inconştienţi, care nu se gândesc la familia lor. Nuţu Cămătaru a fost pus în libertate prin excelenta idee a lui Tudorel Toader, recursul compensatoriu.

Domnul Nuţu s-a deplasat pe banii lui la redacţia unui cotidian de umor voluntar oarecare, unde s-a întreţinut cordial cu jurnaliştii de acolo, pe care nu i-a ameninţat deloc şi pe care îi consideră prieteni, dacă sunt băieţi deştepţi şi nu mai bagă mizerii despre el.

Superba sa parteneră de viaţă l-a aşteptat într-un cadru romantic, cu taraful său preferat de lăutari şi cu cada plină de bani, cum îi place domniei sale să serbeze eliberările din penitenciar. Încarcerat abuziv, pentru că nişte cetăţeni nu i-au dat bani domnului Nuţu când a trecut pe lângă ei, cum face orice om care este normal la cap, excelenţa sa a executat o treime din pedeapsă din bunăvoinţă, pentru că putea să iasă şi după un sfert.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
12 martie 2019 15:17
Citește mai mult despre: eliberare nutu camataru penitenciar recurs

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult