În tancuri e atât de frig încât soldații ruși fac sex între ei ca să se încălzească

Gerul care a lovit în ultimele zile Ucraina a dus la schimbări de tactică în armata rusă. Tancurile din uriașul convoi de lângă Kiev au început să se repoziționeze în pădure, dar nu ca să pregătească un alt tip de asalt asupra Kievului, așa cum susțin experții militari, ci din rațiuni ce țin de căldura soldaților.

Mai exact, pentru că în tancuri temperatura interioară este de doar câteva grade, soldații rușii au fost instruiți să înceapă să facă sex între ei, ca să se încălzească. Și șefii armatei ruse au considerat că e mai bine ca soldații lor să se retragă în pădure ca să facă sex între ei, să nu o facă tocmai la șosea, unde ar fi fost mult mai ușor vizibili din drone sau sateliți.

În plus, toate comunicările către soldații ruși trimise de către ministrul de externe al Rusiei sunt semnate acum nu Serghei, ci Ghei Lavrov, tocmai pentru a le transmite soldaților ruși că e ok să facă sex între ei.

Au fost însă și incidente, pentru că unii soldați și-au pierdut camarazii în luptă și se află singuri în tanc. Nu mai puțin de 400 de soldați ruși au ajuns în spitalele de campanie ale armatei, după ce au încercat, fără prea mult succes, să-și bage țeava de tun în cur.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
11 martie 2022 12:46
Citește mai mult despre: rusi sex

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult