Incident cu tentă rasistă la Târgu Mureş. Doi români absolut paşnici au fost bătuţi într-un tramvai de doi unguri, doar pentru că făcuseră greşeala să urce. Ungurii spun însă că lucrurile stau altfel şi că de fapt românii urcaseră cu steaguri româneşti şi un bucium şi cântau “Noi suntem români” foarte tare şi strigau “Trianon”, deranjând pasagerii maghiari.tramvai_targu_mures.jpg

Iniţial românii au fost rugaţi frumos să coboare şi să folosească vagonul de români, dar aceştia au refuzat şi au început să sufle în bucium. Încăierarea a fost oprită de controlori, care i-au dat jos şi pe unguri şi pe români, pentru că niciunul nu avea bilet.

Întrebaţi dacă chiar au luat bătaie în tramvai, românii dau asigurări că au plecat pe picioarele lor acasă şi că au apucat să le dea şi ei câteva ungurilor. După incident a fost anunţat groful pe pământul căruia trăiesc cei doi iobagi români, care are de plătit o amendă.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Thursday, 05.05.2016 20:11 Social

National Cinematografic