În urma incidentelor de la metrou, preţul apartamentelor din Drumul Taberei a explodat

Dacă până acum cumpărătorii preferau apartamente în Drumul Taberei pentru că în trei ani imediat lângă va fi o stație de metrou, acum s-a schimbat situația. Tot mai mulți români preferă apartamentele din Drumul Taberei pentru că știu sigur că acolo nu e metrou și lumea este mai în siguranță.

„Prețul mediu al unui apartament în Drumul Taberei a ajuns la aproape 1600 de euro pe metru pătrat, mult peste orice altă zonă din București. Cu cât e mai îndepărtat de metrou cu atât e mai scump, apartamentele din zona Valea Oltului fiind considerate deja locuințe de lux”, spune Camil Ionescu, un expert imobiliar chestionat pe această problemă.

Bucureștenii spun că nu este nicio problemă că singurele căi de ieșire din Drumul Taberei sunt cu transportul în comun sau cu mașina. „Dacă ești în mașină n-o să atingi niciodată o viteză atât de periculoasă cât să faci un accident, mai ales dimineața. Iar în autobuz nu are cine să te împingă, că nu e spațiu nici să tragi o bășină”, explică Daniel Iancu, un locuitor al cartierului bucureștean.

Scris de Ef
15 decembrie 2017 20:12
Citește mai mult despre: apartamente Drumul Taberei metrou prețuri

Alte articole

Vezi mai mult