Mii de internauți români au fost ieri pe pagina de Facebook a poliției Române și au dat review-uri de o stea, pentru a-și arăta nemulțumirea față de multiple lucruri: că poliția a luat plăcuțele cu MUIEPSD, că purtătorul de cuvânt al poliției le-a recomandat să se ducă la popă dacă mai au probleme, nu la poliție, că șeful poliției rutiere a zis că numerele sunt „imorale” și tot așa. La câte review-uri de 1 stea s-au dat, acum pagina Poliției Române stă mai jos decât unele deținute de instituții mult mai reprobabile.

facebook-politie-facebook-pedofil.jpg

De exemplu, pagina polițistului pedofil care molesta copii prin lifturi de bloc, numită „Vecinul cu Bomboane”, are un rating de 2,1 stele, în timp ce pagina poliției are 1,3. Nici aici cei care au dat rating nu sunt mulțumiți de serviciile poliției, pedofilului reproșându-i-se că ar trebui să protejeze copiii și pe părinții lor, nu să-i molesteze, o astfel de atitudine nefiind binevenită în nicio societate.

Și Poliției Române i se reproșează să nu mai aibă comportament de sclaveți, că or să ajungă ca Gigină, morți aiurea în timp ce cară mantaua unui șmecher al zilei, că ăștia n-au milă, așa cum are poporul, cel care a încredințat poliția cu această responsabilitate a legii și ordinii publice pentru toată lumea, nu doar pentru câțiva politicieni oarecare.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Thursday, 02.08.2018 14:59 Social

National Cinematografic