Greșeala unui funcționar public care nu a citit cu atenție instructajul venit de la Ministerul Sănătății a pecetluit soarta a zeci de români, care acum sunt obligați să petreacă 14 zile în cantină fiind supectați de infectare cu coronavirus. Imaginile cu compatrioții noștri au făcut înconjurul internetului.

oameni-la-cantina.jpg

În imaginile prezentate se văd oameni cu priviri abulice cum așteaptă deznădăjduiți la coadă cu tăvile în mână, din cauza unui bou din față care voia să plătească cu cardul de bounuri. „Priviți ce ni se dă la salată, aceste cutii de plastic cu varză amestecată cu sare și ulei. Păi asta-i salată?”, se plânge o româncă de condițiile din cantină.

Ministerul Sănătății dă asigurări că situația românilor aflați în cantină este una stabilă, că a venit din spate bucătăreasa cu un castron mare de aripioare picante și unul cu ficăței la tigaie trași în ceapă. „Ce nu se mânâncă va fi în carbonara de mâine”, au dat asigurări cele două doamne care ridică tăvile de pe masă și fac curat. 

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Tuesday, 25.02.2020 12:10 Social

National Cinematografic