În urma unui test de IQ, unui român i-a ieşit că lucrează la Poşta Română

Surpriză pentru un român care, în vederea găsirii unui loc de muncă, a dat un test IQ să vadă dacă poate fi angajat într-o funcție de conducere. După ce a completat trei foi cu semne, pătrate, cruciulițe și triunghiuri, examinatorii i-au dat rezultatul final: acesta este, de fapt, angajat la Poșta Română.

„Rezultatul mă surprinde, vă spun sincer, din ce mi-au spus oamenii cică aș fi diriginte la Oficiul Poștal 43 din București. Habar n-am cum s-a ajuns la concluzia asta, nu țin minte să fi fost vreodată la muncă. E adevărat, dimineața, cam pe la 7-8 așa, simt că mă ia cu leșin, apoi îmi revin pe la 3-4 și văd că sunt pe stradă în drum spre casă. N-am avut nicio problemă până acum”, spune Răzvan Zamfirescu, românul cu IQ de angajat la stat.

Acesta a cerut ca rezultatul testului să fie înrămat, ca să și-l poată pună la birou, în cazul în care trece vreodată pe-acolo. „Când ești într-o funcție așa importantă ca mine e bine să-ți pui diplomele de calificare pe perete”. Odată cu el a dat test de IQ și câinele acestuia, care a preferat să mănânce hârtia și a obținut un scor mai mare.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

19 mai 2017 12:55
Citește mai mult despre: IQ Posta Romana

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult