În viaţă trebuie să lupţi să-ţi împlineşti visele, mai ales pe cele erotice

Cercetătorii de la Universitatea din Montreal contrazic prin studii recente faptul că doar 10% dintre femei au vise erotice. „Toate femeile au astfel de vise. În fiecare noapte visăm, dar problema este că a doua zi nu ne aducem aminte toate visele sau faptul că am visat”, spune psihologul Antonio Zadra, autorul cercetării.
Probabil procentul de 100% dintre bărbaţi care au vise erotice a fost confirmat şi de acest studiu.

John Steer, cercetător şi mai ales bărbat de la Universitatea din Montreal: “În viaţă trebuie să ai vise erotice pe care să le urmezi, fără el eşti pierdut. Visele erotice sînt cele care ne diferenţiază de animale. Cîte poziţii sexuale au, spre exemplu, crocodilii? Una, maximum două… Dar cîte au oamenii? Probabil că nu vom şti niciodată.”

Liam Morris, cercetător, coleg cu John Steer: “Chiar dacă femeile ar dispărea de pe pămînt la un moment dat, ceea ce este foarte probabil ţinînd cont de gradul de inteligenţă şi selecţia naturală care e din ce în ce mai sălbatică, ea va trăi mai departe prin visele erotice ale bărbatului, goală, aşa cum a lăsat-o Dumnezeu sau cine ştie ce maimuţă. Prin visele erotice, femeia dăinuieşte.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Mihai
2 februarie 2010 08:34

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult