În zonele sărace din sectorul 4 se vor deschide pieţe financiare

Anunţul a fost făcut de Piedone, primarul sectorului 4 al Capitalei în contextul prăbuşirii pieţelor financiare din Europa şi Asia. „Nu mi se pare normal”, a spus edilul, „ca la noi în sector să nu existe nicio piaţă financiară. Avem în schimb o duzină de pieţe agroalimentare care, să fim serioşi, nu le ţin oamenilor de foame.”

Dat fiind specificul lor, pieţele financiare vor fi înfiinţate în zonele mărginaşe, mai sărace, ale sectorului. „Vrem pentru început să avem o piaţă financiară la capătul lui 34 şi una în Giurgiului, unde sunt mulţi oameni fără bani. O să avem grijă, de asemenea, să aibă acces la aceste pieţe doar producătorii şi să nu se vândă la negru, să se emită întotdeana măcar bonuri de tezaur”, a declarat Piedone.

„Vor fi controale foarte aspre şi vă garantez că n-o să le bage nimeni mâna în buzunar pensionarilor amărâţi, să-i facă la portofoliile de acţiuni.” De asemenea, spune primarul sectorului 4, pentru persoanele care se deplasează mai greu se vor înfiinţa pieţe financiare volante iar un înreprinzător local vrea să deschidă lângă una din noile pieţe un bar de brokeri.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
10 noiembrie 2011 12:33

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult