Încă două canale ale televiziunii publice: TVR Mamaie și TVR Tataie

Targeting impecabil la televiziunea publică. Vor fi lansate două canale noi, nișate pe audiența tipică a postului: TVR Mamaie și TVR Tataie. Cele două posturi, cu echipă managerială tânără și dinamică, dar oameni cu experiență, trecuți de 60 ani, promit o ploaie de programe interesante pentru cei 38 de boșorogi care încă mai urmăresc posturile naționale.

TVR Mamaie va relua emisiunile de croitorie din anii 1970, iar TVR Tataie va avea emisiuni de tâmplărie. Și emisiunile de folclor vor fi dublate. Pe TVR Mamaie se va da mai mult Furdui Iancu, singurul care le mai poate face pe telespectatoarele TVR să se ude. La TVR Tataie oferta e mai generoasă.

Există zvonuri că TVR Tataie și TVR Mamaie vor avea chiar și o emisiune sexy-erotică târziu în noapte. Pe TVR Tataie vor fi arătate din nou țâțele Loredanei din A doua cădere a Constantinopolului, pe care bătrânii și le vor aminti cu plăcere după atâția și atâția amar de ani, iar pe TVR Mamaie vor da tot Furdui Iancu.

Telespectatorii vor putea vota zilnic prin SMS pentru diverse concursuri pentru bătrâni, precum Eurovision și ambele posturi vor avea burtiere identice cu cele de la România TV, ca să-i țină permanent conectați la interminabila plictiseală televizată.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
16 februarie 2023 10:47
Citește mai mult despre: mamaie tataie tvr

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult