Ministrul de interne Carmen Dan nu a dezamăgit nici de această dată când s-a dus să viziteze sinistrații din Teleorman. Ministrul a prezentat pe Facebook o serie de fotografii din vizita de lucru făcută iar neglijența de care dă dovadă în exercitarea meseriei este uluitoare. 

carmen dan serveste la birt.jpg

„Se vede de la o poștă că nu e pregătită pentru acest post. A adus oamenilor aceia necăjiți, loviți de dezastru, amărâți niște beri, să le mai treacă supărarea, dar n-a golit scrumiera. Păi nu se face așa ceva, ce naiba, suntem țărani, ajungem să aruncăm chiștoacele pe jos?”, a explicat un expert în probleme de birturi rurale. „Totodată aș dori să remarc lipsa biscuiților de pe masă, în condițiile astea cum să mai îndoi unul să-l pui la piciorul mesei să nu se mai miște?”.

Martori oculari spun că ministrul Carmen Dan a făcut și alte gafe care nu au fost surprinse de aparatele de fotografiat. Unui sinistrat i-a adus micii fără muștar iar altuia a uitat să-i aprindă țigara cu bricheta aia cu PSD „Mândru că sunt român” și a folosit o brichetă normală, de doi lei de la chioșc. 

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Friday, 16.03.2018 16:35 Social

National Cinematografic