Primarul capitalei își bate iar joc de bucureștenii cinstiți introducând încă o facilitate pentru vârstnici în taxele plătite. Astfel, noua vignetă Oxigen nu prevede niciun fel de taxe pentru motocicliști, asta în condițiile în care 90% din cei care circulă cu motorul prin capitală sunt pensionari sau oameni aproape de vârsta pensionării.

pensionar_motociclist.jpg

Taxa va crea, în special, greutăți samsarilor de mașini care vor trebui acum să învețe nu doar să dea kilometrajul înapoi la mașină ci și euro-ul înainte. Singurii care vor avea de câștigat sunt cei de la înmatriculări și RAR care vor primi șpăgi în plus pentru a considera orice cazan „euro 4”. 

De cealaltă parte, primarul Gabriela Firea a atins supremația în rândul oamenilor în vârstă cu taxa asta. „Dacă dorește să câștige inimile pensionarilor definitiv, tot ce mai trebuie să facă e să sune la RockFM și să dea o dedicație în direct, melodia aia a lui Guns sau aia a lui Bon Jovi”, spune un specialist în geriatrică urbană. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Thursday, 24.10.2019 16:56 Social

National Cinematografic