Încă o palmă dată autorităților. Ştefan Mandachi a construit un metru de spital!

Afaceristul care s-a făcut cunoscut după ce a construit primul metru de autostradă din Moldova a lovit din nou cu un concept și mai revoluționar. Ieri, Ștefan Mandachi a prezentat presei și primul metru de spital nou construit în Moldova în ultimii 30 de ani.

Pentru a ajunge la metrul de spital inaugurat de Ștefan Mandachi se merge pe DN2, Fălticeni-Suceava și apoi se ia ieșirea de un metru spre autostrada de un metru și în capătul ei este spitalul de un metru. „Am făcut acest spital pentru a atrage atenția autorităților că a fost nevoie de o epidemie să ne dăm seama că nu avem un sistem de sănătate performant. #sîeu vreau spital aici”, a spus afaceristul.

Deocamdată în spitalul amenajat de Mandachi nu pot fi tratați decât piticii foarte mici diagnosticați cu coronavirus. Din păcate nu sunt suficiente cadre medicale care să lucreze acolo, întrucât majoritatea medicilor pitici și a asistentelor medicale pitice au emigrat din țară în Franța, unde se oferă condiții mai bune atât pentru personalul medical cât și pentru pitici.

Scris de Ef
20 martie 2020 08:03
Citește mai mult despre: Mandachi

Alte articole

Vezi mai mult