Încă puţin şi începe anul universitar! Tinerii admişi la Poli sunt gata să îşi încheie viaţa sexuală

Mai sunt două săptămâni până la deschiderea oficială a cursurilor! Precum novicii care doresc să devină călugări la muntele Athos, absolvenţii de liceu care au reuşit să intre la Poli sunt gata să-şi ia în primire locurile în cămin, să îşi dedice viaţa misterelor calculatorului şi să renunţe la orice plăcere trupească.

„Încheierea vieţii sexuale e un moment de cotitură în viaţa oricărui tânăr”, spune Deceneu Petrescu, student în anul 3 la Electronică. „Mulţi au citit tot felul de relatări în reviste sau pe internet şi au aşteptări mari de la prima noapte fără sex, dar adevărul e mult mai puţin palpitant. Aici, în campus, nu există niciun fel de tentaţii, iar dacă e nevoie, noi, cei mai versaţi, suntem gata să le explicăm bobocilor tot ce trebuie să uite despre trupul feminin.”

Cel mai uşor, spun cunoscătorii, se vor integra tinerii care n-au avut experienţe sexuale în ultimii ani de liceu, sau măcar în vacanţa care tocmai se încheie. „Ei n-au nimic de dezvăţat, sunt gata să se pună pe treabă! Respect”, a comentat un profesor.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
19 septembrie 2016 10:35
Citește mai mult despre: admitere facultate Politehnica sex universitate

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult