Alertă falsă pe Otopeni, unde un pasager al unei curse low-cost a fost extras din aeronavă cu izoleta de paramedici îmbrăcaţi în costume biohazard. Individul, care consumase un număr neprecizat de mici, emitea un miros puternic, care a provocat reclamaţii ale celorlalţi pasageri, totul culminând cu refuzul pilotului de a decola.roman-mici-avion.jpg

Iniţial suspectul a încercat să se sustragă de la răspundere, cu toate că încă avea urme de muştar pe barbă şi pe trening şi râgâia zgomotos. Propunerea lui, de a călători în carantină în baia avionului, a fost respinsă de ceilalţi pasageri, care stăteau deja cu măştile de oxigen ale avionului pe faţă, exasperaţi.

Orice bănuială că omul ar avea coronavirus a fost spulberată de aspectul său extrem de sănătos. Experţii spun şi că probabil mâncase mici de la Obor, a căror aromă distruge orice formă ostilă de viaţă, înlocuind-o cu o voioşie contagioasă şi o înfăţişare de om zdravăn şi rumen, cu cea mai viguroasă existenţă.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Tuesday, 03.03.2020 16:13 Social

National Cinematografic