Încă un video compromițător. Polițist, surprins mâncând grăunțe din palma unui interlop

Dovezile că polițiștii sunt slugile obediente ale clanurilor continuă să apară. După ce ieri au apărut videourile cu șefii Poliției la întâlnire de taină cu interlopii și infractorii, de data asta polițiștii nici măcar nu se mai ascund. Un clip îl arată pe un polițist mâncând boabe de porumb din palma unui interlop ziua în amiaza mare, într-un loc cât se poate de public.

După ce a terminat de mâncat, în filmare se vede cum interlopul l-a mângâiat pe polițist pe creștet și polițistul a nechezat de plăcere, după care s-a ridicat pe picioarele din spate de fericire. Interlopul se laudă că l-a dresat atât de bine pe polițist încât vine singur la grăunțe, mereu în același loc, lângă boschetul unde interlopul își lasă prostituatele la produs.

Ca de obicei, șefii și-au protejat subalternul: ”De ce să fie rușinos că acceptă niște grăunțe de la un cetățean? E rușinos că plescăia când mesteca. Un polițist ar trebui să aibă un standard mai ridicat. Eu când mănânc din palma unui interlop mănânc frumos, cu gura închisă”, comentează șeful Poliției Române.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
26 august 2020 11:08
Citește mai mult despre: interlop

Alte articole

Vezi mai mult