Încântat că a fost făcut doctor, Patriarhul a dat dezlegare la labă pentru toți studenții de la Poli

Șeful BOR s-a simțit extrem de măgulit de măsura excesiv de lingușitoare a Ecaterinei Andronescu și complicilor ei de la Politehnică, de a-i acorda titlul de Doctor Honorius Causa al unui lăcaș de învățământ real. Deși i-a fost silă să vină până la Poli să ia premiul, slujitorii au venit cu diploma la el acasă și i-au înmânat-o cu mare pioșenie.

„Ce să vă spun, e drept, gestul m-a impresionat. Așa slugărnicie nu am văzut de pe vremea când predecesorul meu îl pupa în cur pe Ceaușescu și voi mieunați de foame și de frig. Știu că e post și vă e greu, săracilor, așa că am zis să dau dezlegare la malahie pentru toți studenții ăia, că asta nu costă bani, și pot să economisească banii să ni-i dea mai târziu nouă”, a declarat Patriarhul la vederea diplomei de doctor.

Înalt Prea Sfinția Sa a precizat că „unde dau eu, Domnul Dumnezeu va da înzecit”, și s-a văzut că a avut duh când a vorbit, că imediat într-un cămin de la Poli s-a descoperit un folder cu porno despre care se știa că s-a pierdut în timpul marei pene de curent din septembrie 2015, când au rămas fără internet trei zile.

Scris de Ef
19 aprilie 2016 13:04
Citește mai mult despre: Patriarhul Daniel poli

Alte articole

Vezi mai mult