În ziua în care toți românii îl omagiază pe Facebook pe David Bowie, cântărețul canadian decedat azi, un bucureștean dă dovadă de o încăpățânare halucinantă: nu doar că nu a dat Like sau Share la vreun video cu David Bowie, dar spune și că îl lasă rece moartea cântărețului canadian, pe care nu l-a ascultat și nici nu are de gând să-l asculte vreodată.

sictirit_la_birou.jpg ”Nu e ca și cum ar fi murit Ion Iliescu, ca să bucur de moartea lui și să scriu ceva de asta pe Facebook”, spune bucureșteanul. ”Ăla e motiv adevărat, nu moartea unuia de care majoritatea românilor au auzit abia azi, când s-a anunțat moartea lui. Nu zic că muzica lui e proastă sau ceva, dar nu e ceva ce-aș asculta. O fi el bun, dar nu e Rotting Christ, ca să mă intereseze muzica lui.”

Gestul bucureșteanului l-a întristat cel mai tare pe Robert Acrișor, cel care a fondat în urmă cu doar câteva minute fan clubul David Bowie. ”Am primit susținere inclusiv de la Geo Lemandroi, care este șef de șef la fan club-ul lui Nicolae Guță, până și maneliștii au dat azi Share la clipuri cu David Bowie. Numai un om fără inimă n-ar face acest gest de onoare”, crede Robert Acrișor.

Scris de Calin | Monday, 11.01.2016 13:12 Social

National Cinematografic