Încăpățânare! Un român refuză să devină fan David Bowie de mic

În ziua în care toți românii îl omagiază pe Facebook pe David Bowie, cântărețul canadian decedat azi, un bucureștean dă dovadă de o încăpățânare halucinantă: nu doar că nu a dat Like sau Share la vreun video cu David Bowie, dar spune și că îl lasă rece moartea cântărețului canadian, pe care nu l-a ascultat și nici nu are de gând să-l asculte vreodată.

”Nu e ca și cum ar fi murit Ion Iliescu, ca să bucur de moartea lui și să scriu ceva de asta pe Facebook”, spune bucureșteanul. ”Ăla e motiv adevărat, nu moartea unuia de care majoritatea românilor au auzit abia azi, când s-a anunțat moartea lui. Nu zic că muzica lui e proastă sau ceva, dar nu e ceva ce-aș asculta. O fi el bun, dar nu e Rotting Christ, ca să mă intereseze muzica lui.”

Gestul bucureșteanului l-a întristat cel mai tare pe Robert Acrișor, cel care a fondat în urmă cu doar câteva minute fan clubul David Bowie. ”Am primit susținere inclusiv de la Geo Lemandroi, care este șef de șef la fan club-ul lui Nicolae Guță, până și maneliștii au dat azi Share la clipuri cu David Bowie. Numai un om fără inimă n-ar face acest gest de onoare”, crede Robert Acrișor.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
11 ianuarie 2016 13:01
Citește mai mult despre: David Bowie facebook

Alte articole

Vezi mai mult