Incendiu în Capitală! A luat foc un depozit de avize ISU

Mii de avize ISU s-au făcut scrum în această dimineață, după ce depozitul în care se aflau a luat foc. Pompierii n-au identificat încă de la ce anume a pornit focul, dar cel mai plauzibil scenariu este că focul a fost pus de un patron căruia i-a fost refuzat avizul ISU și a acționat din răzbunare. 

”Problema este că avem prea mulți suspecți, că e plin de clădiri și localuri fără avize ISU în București. Practic, sunt sute, dacă nu mii de persoane care ar fi avut motiv să se răzbune pe ISU și să dea foc la depozitul de avize. Va fi greu să găsim vinovatul”, spune unul dintre cei care anchetează incidentul.

”Ne întrebăm dacă avizele ISU mai folosesc la ceva”, au reacționat și cei din Primăria Capitalei. ”Dacă până și o clădire care are câteva mii de avize ISU ajunge să ia foc, ce șanse de a evita un incendiu are o clădire cu un singur aviz ISU? Probabil, niciuna. Așa că luăm în considerare să renunțăm la obligativitatea avizului ISU, că oricum nu te protezează de incendiu. Dimpotrivă, fiind din hârtie, avizul ISU propagă focul.”

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
14 noiembrie 2018 13:18
Citește mai mult despre: incendiu ISU

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult