Incendiul, pornit de la un grătar cu mici! Francezii dau vina pe Cocoşatu de la Notre Dame

Apar deja primele speculații despre cauza incendiului care-a cuprins ieri catedrala Notre Dame din Paris. Dintre toate, una însă prinde din ce în ce mai mult contur – totul ar fi pornit de la un grătar de mici lăsat nesupravegheat, iar vinovatul este mai mult decât evident: Cocoşatu de la Notre Dame.

”Pe șantierul de la catedrală există foarte mulți muncitori români, așa că grătarul cu mici era la ordinea zilei. Și, bineînțeles, micii de la Cocoșatu erau preferații muncitorilor, iar grătarul sfârâia toată ziua. Și din ce-am vorbit cu muncitorii, unii s-a plâns că ieri au rămas nemâncați, deci pentru mine e clar că incendiul a pornit de la grătarul cu mici”, a declarat un ofițer de poliție parizian.

”Ba, mai mult, Cocoşatu de la Notre Dame este de negăsit”, a adăugat ofițerul. ”Din moment ce se ascunde, n-am niciun dubiu că el este vinovat pentru incendiu. L-am dat în urmărire generală și am împărțit populației imagini cu el. Problema este că toată lumea are impresia că facem reclamă mascată la micii de la Cocoșatu, nu că îl căutăm pe Cocoşatu de la Notre Dame.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
16 aprilie 2019 11:09
Citește mai mult despre: catedrala mici paris

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult