Începe Rabla pentru neveste: o trimiți înapoi la părinți și primești un voucher

Veste bună pentru toate cuplurile afectate de pandemie, Guvernul a decis să asigure fonduri pentru programul Rabla pentru neveste, în care o trimiți înapoi la mă-sa și primești un voucher cu care poți face rost de altă nevastă. Voucherul va putea fi folosit în restaurante, hoteluri și în achiziții imobiliare se arată în documentul publicat în Monitorul Oficial.

Bărbații care doresc să scape de nevasta veche trebuie să completeze un formular în care să spună exact vârsta personajului, avantajați fiind cei care au nevastă mai veche de 10 ani, precum și defecțiunile întâlnite. Se acordă puncte suplimentare dacă este rea de gură, fără copii sau pasioantă de „social media”.

„România se confruntă, ca multe alte țări occidentale, cu un surplus de neveste care se pricep la dat din gură dar nu știu să facă o omletă sau să educe un copil. Astfel de femei contribuie la poluarea planetei și trebuie înlocuite cu modele mai eficiente, care pot să producă copii utili pentru societate sau măcar să știe să gătească ceva”, spune comunicatul Guvernului.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

3 aprilie 2021 16:28
Citește mai mult despre: neveste rabla

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult