O conjunctură neobişnuită ar putea duce la război total pe străzile Bucureştiului! Potrivit documentelor accesibile pe site-ul municipalităţii, o firmă deţinută de gândaci a câştigat licitaţia pentru deratizare, în timp ce licitaţia pentru dezinsecţie a fost adjudecată de o firmă controlată de şobolani.

deratizare_dezinsectie_bucuresti.jpg
În următoarele săptămâni, cele două specii vor încerca să se anihileze reciproc, iar specialiştii avertizează că nu se vor abţine să folosească arme de distrugere în masă.

"Atât gândacii, cât şi şobolanii sunt printre vietăţile cu cel mai puternic instinct de conservare. Sunt animale inteligente, inventive, se înmulţesc într-un ritm ameţitor şi vor face orice să-şi apere progeniturile. Dacă aş sta la Bucureşti, le-aş recomanda locuitorilor să părăsească oraşul cât pot de repede, pentru că, vorba marelui Darwin, shit's about to get real", a declarat Gogu Patapievici, zoolog la un institut din Tecuci.

Gabriela Firea a refuzat să comenteze, însă apropiaţii spun că nu i-ar păsa foarte mult că oraşul urmează să fie năpădit de cele două plăgi de proporţii biblice. "Atât firma de şobolani, cât şi cea de gândaci sunt apropiate PSD-ului. Era normal să câştige", a sugerat un angajat al Primăriei, chiţăind puternic înainte să se strecoare într-o crăpătură.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Friday, 15.09.2017 15:57 Social

National Cinematografic