Începe „Săptămâna altfel” pentru bărbaţi! După 1 Mai, mulţi promit că stau 7 zile fără mici şi bere

Cum copiii pot să reziste o săptămână fără școală și teme, și adulții pot să o facă, să demonstreze celor mici că nu sunt pe planeta asta degeaba. Astfel, după 1 mai, cam din prima zi lucrătoare, a început „Săptămâna altfel” pentru bărbați, în care aceștia se vor abține de la mici și bere.

„Nu îmi este foarte greu că sunt înainte de salariu și oricum nu am bani de băutură iar la chioșc nu mai dau pe datorie. Tot ce îmi doresc este să nu uit să râgâi în zilele astea, totuși, șapte zile este o perioadă îndelungată”, a declarat Constantin Dumitrescu, un bărbat român.

Pentru mulți dintre români această săptămână altfel va trece aproape fără să se simtă întrucât primarii pe care i-au votat nu au plănuită nici o petrecere câmpenească cu mici și bere făcută din banii cu care trebuia să le facă străzi și izolarea blocului. „Dacă nu ți-i dă primarul gratis parcă nu au același gust”, a mărturisit un cimpanzeu care a votat din 1990 încoace la fiecare tur de scrutin.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

3 mai 2017 14:05
Citește mai mult despre: bere mici saptamana altfel

Alte articole

Vezi mai mult