Începe şcoala! Copiii, rugaţi să lase florile şi să aducă un PET de benzină

Apel insistent al profesorilor în ultimele zile de vacanță. Cadrele didactice, în special profesoarele și învățătoarele, îi îndeamnă pe părinți să procedeze în mod rațional atunci când planifică prima zi de școală a odraslelor. Ele le-au transmis copiilor să le spună părinților să nu mai cumpere buchete de flori, ci câte un PET de benzină, măcar de 2 litri.

O profesoară a lansat un apel disperat pe un grup de Whatsapp făcut de părinți: ”Am benzină să vin la festivitate, dar nu am să mă întorc acasă dacă voi îmi aduceți flori. Dacă vreți să faceți un gest deosebit vă rog frumos fără cadouri inutile. Mai bine aduceți o canistră metalică, plină cu benzină de 100 și vă asigur că elevul respectiv va avea parte de toată atenția mea, cel puțin în primul semestru”, a comunicat profesoara.

Alte profesoare susțin că în prima zi de școală le vor spune de la obraz părinților că epoca florilor s-a terminat și ele vor veni cu un furtun ca să sugă într-un pet niște benzină din mașinile parcate în fața intrării în școală: ”Dă-le dracu de flori, că n-am murit. Mie-mi trebuie niște benzină, că până în Thassos nu fac plinul cu flori”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
30 august 2022 08:23
Citește mai mult despre: benzina profesoara școala

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult