Incident aviatic! Un român a fost strivit, după ce valiza cu care a venit la aeroport s-a răsturnat peste el

Grav incident aviatic la Ciampino, în Italia, unde un român și-a pierdut viața strivit sub greutatea valizei pe care dorea să o treacă drept bagaj de mână. Alte trei persoane au fost rănite grav după ce un pasager a lovit cu papornița proprie valiza românului și aceasta s-a dezechilibrat.

„Pasagerul urma să se îmbarce pe o cursă low-cost Ciampino-Botoșani și a fost prins sub hainele contorsionate, sticlele de băutură, parfumurile și gorgonzola aflată în valiză. Personalul aeroportului a intervenit cu un motostivuitor industrial, folosit pentru schimbat cauciucurile la avioane, dar era deja prea târziu”, a declarat un oficial al aeroportului.

Românul „muncea” în Italia de doi ani de zile și venea lunar acasă cu o valiză plină cu bunătățuri. În urma incidentului conducerea aeroportului a decis să suspende accesul spre îmbarcare românilor care transportă bagaje extrem de mari, găini, damigene, ghivece de flori, televizoare flat-screen, roți de mașini și mobilă, solicitând ca aceste obiecte să fie trecute ca bagaje de cală.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

7 iulie 2018 10:14
Citește mai mult despre: aeroport valiza

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult