Mai mulți turiști români cazați la un all-inclusive din Bulgaria au ajuns la spital cu gingiile, limba și obrajii plini de sânge și cu cioburi în dinți. Conform declarațiilor administratorului hotelului, aceștia au mâncat farfuriile crezând că sunt un fel de lipii mai tari.

mancat farfuria all inclusive.jpg.jpg

„Eu n-am înțeles ce se întâmplă până nu am primit câteva reclamații că lipiile de șaormă sunt cam tari și conțin oase. Eram pregătit să dau bucătarul afară, că noi nici măcar nu oferim șaorma, când acesta mi-a arătat farfuriile noastre mușcate din toate părțile. Cred că pentru că au un fel de nuanță bej și de-aia”, a explicat dl. Dobromir, administratorul localului.

Nu toți românii care au mâncat farfurii au ajuns la spital ci doar cei ce mănâncă cu mâna, ca țăranii. O parte dintre cei cazați au consumat farfuriile cu cuțit și furculiță, elegant, tăind prima dată totul în bucățele mici și apoi dându-le prin sos.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Thursday, 02.07.2020 09:41 Social

National Cinematografic