Românii nu trag niciun fel de învăţăminte din ceea ce se întâmplă în jurul lor. După intens mediatizatul caz al BMW-ului lovit de tramvai, juniorii României se pare că tot BMW-uri vor să conducă, nicidecum tramvaie, cum ar fi părut logic.incident_bmw_tramvai.jpg

“Deşi tramvaiul are putere mai mare, e electric, are mai multe locuri şi are o formă mult mai apropiată de un penis decât un BMW, iată că tinerii români se orientează tot spre Seria 3 diesel la 200.000 km. Poate şi pentru că dacă vrei să agăţi o piţipoancă cu tramvaiul sunt şanse mici să se urce, eventual dacă e foarte târziu şi al tău chiar e ultimul tramvai”, explică Decebal Popescu, consultant auto.

Ce e şi mai uimitor e că tramvaiul e pe ultimul loc în topul preferinţelor tinerilor şoferi, după BMW urmând Audi, apoi Volkswagen, Skoda, Dacia şi tot aşa, tramvaiul fiind la coadă, fix peste Honda, maşina care nu a fost asociată niciodată cu cocalarii şi meltenii, cum e BMW-ul.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Thursday, 09.01.2020 15:04 Social

National Cinematografic