Incompetenţă. Doina Gradea dă dovadă de lipsă crasă de imaginaţie când insultă paraziţii din TVR!

Afară cu Doina Gradea! Asta e tot ce poate directoarea Televiziunii Naţionale? Aşa se insultă miile de paraziţi care căpuşează TVR-ul? Directoarea TVR a fost taxată dur în mediul jurnalistic din România, pentru indulgenţa cu care îşi tratează angajaţii în şedinţe.

Jurnaliştii adevăraţi spun că ar trebui ca şeful TVR să nu mai fie numit politic, ci să dea un examen înainte, în cadrul căruia să le spună nişte lucruri de la obraz miilor de rubedenii plătite din bani publici la TVR ca să livreze emisiuni jenante, care nu interesează pe nimeni.

Surse din presă confirmă incompetenţa Doinei Gradea: “Capete de porci, beţivi, hateri? Când poţi să le zici trântori, sau incompetenţi, tu le zici beţivi? De ce ar jigni pe cineva din presă apelativul beţivule? Asta înseamnă că au intrat salariile şi ai ce bea, e practic un compliment”, declară un jurnalist.

În apărarea ei, Doina Gradea spune că e totuşi greu să jigneşti 100.000 de angajaţi: “Eu am încercat să nu generalizez şi să-i jignesc individual, trebuie să le identific nişte trăsături, nu pot să-i insult la pachet”, spune directoarea TVR.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
14 mai 2018 18:05

Alte articole

Vezi mai mult