O cursă Tarom Amsterdam-București a aterizat cu întârziere după ce operatorii din turnul de control de la București au aflat că avionul plecase din Olanda în grabă și piloții nu au reușit să se mai urce. Avionul a fost dus la sol de un vecin care nu se pricepea la condus aeronave, dar a dorit totuși să ofere o mână de ajutor. 

Avion-Tarom.jpg

„Când eram la 10.000 de metri o stewardesă a întrebat prin telefon dacă e cineva care știe să piloteze avionul, că nu e nimeni în cabină. Am văzut că nu s-a băgat nimeni am zis hai că încerc eu, cât de greu poate să fie. Am muncit 30 de ani în fabrică dar și ca particular, am mai văzut lucruri la viața mea. Lumea mă știe în bloc, dacă e ceva de reparat sau ajutat toți zic „Hai să-l chemăm pe nea Petrică” și eu vin. E creștinește să ajuți vecinii”, a declarat nea Petrică, cel care a pilotat avionul la aterizare. 

Reprezentanții companiei Tarom spun că nea Petrică nu s-a mulțumit doar să piloteze avionul ci a și reparat câteva lucruri pe ici pe colo: a pus o pană de lemn să nu mai cadă măștile de oxigen din tavan, a reparat două potențiometre și a schimbat toate becurile din carlingă care pâlpâiau. „Era o sonerie care se tot auzea, încontinuu, la aia a trebuit să tai firul că nu mă mai înțelegeam cu oamenii din turnul de control.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Tuesday, 05.12.2017 19:57 Social

National Cinematografic