Incompetenţă? Un angajat ISU se află de 6 ore în Carrefour, încercând să localizeze mazărea

După mai bine de 6 ore, un angajat ISU însărcinat de soţie cu localizarea a 2 kg de mazăre se află încă în căutarea raionului de legume, transmite celula de criză organizată de colegii acestuia.

“Am apelat chiar şi la STS, care ne-a furnizat stenograme după toate convorbirile angajaţilor supermarketului, din 2001 încoace”, spune angajatul ISU, convins că mazărea va fi localizată cu succes înainte de închiderea magazinului. “Momentan mă aflu la raionul de electrocasnice, verificând fiecare maşină de spălat, după ce un coleg a sugerat că mazărea s-ar fi putut rătăci în cuva uneia dintre ele.”

“Cu câteva ore în urmă am trimis o echipă chiar şi la Constanţa, după ce prin triangulaţie a fost detectat acolo un telefon mobil înregistrat pe numele Mazăre, dar s-a dovedit a fi o alarmă falsă.”

Întreg Inspectoratul este în alertă, intensificând eforturile de căutare pe măsură ce fatidica oră 22 se apropie. “Am învăţat multe din evenimentele ultimelor zile şi sperăm să nu dăm greş şi de data asta. Dacă iar ajung acasă fără mazăre”, se plânge angajatul ISU, “va trebui să ne mulţumim din nou cu ce găsim prin cămară. Ultima dată mi-a luat 6 ore să găsesc ceva în cămară.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
6 februarie 2014 11:02

Alte articole

Vezi mai mult