Inconştient! Un vatman a greşit macazul şi, în loc să ducă tramvaiul la fier vechi, l-a dus la Victoriei

Să fie de la stres sau nu a băut suficient înainte să se urce la volan? Oricare ar fi explicația, gafa unui vatman bucureștean a făcut înconjurul lumii, după ce acesta, în loc să ducă tramvaiul la fier vechi l-a băgat pe linie și a trecut cu el prin Victoriei.

„Nu știm exact condițiile în care o asemenea tablă cu roți a intrat pe șine, probabil de undeva de la depou dar, chiar și așa, cineva trebuia să-l oprească. Omul delira vizibil, spunea că e un tramvai real folosit pe linia lui 1 și că ieșise „în cursă” să ia călători. Cum să iei călători cu așa ceva, vrei să-i omori?”, a avertizat un reprezentant al poliției rutiere. 

Specialiștii în transport urban avertizează că tramvaiele folosite în bucurești de foarte mulți oameni fără minte pot produce grave accidente. „Vorbim de niște piese de muzeu în care chiar și rugina are 25 de ani vechime. Dacă se ciocnește cumva cu vreo bicicletă sau vreun cărucior de pensionar riscăm să umplem toată strada de bucăți de tablă, praf de rugină și cioburi. Plus că se enervează pensionarii dacă le murdărim căruciorul de cumpărături”. 

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

4 septembrie 2018 15:14
Citește mai mult despre: rabla tramvai

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult