Inconştienţă! O echipă de instalatori a intervenit pentru descarcerarea unui bărbat blocat în câlţi

Un bărbat imprudent, care încerca de ani buni să-şi repare defecţiunile din baie, s-a aventurat într-un loc periculos al instalaţiei şi a rămas blocat în câlţi, fiind salvat de o echipă de meseriaşi.

Bărbatul spune că totul a pornit de la o picătură, care s-a tot agravat. În cele din urmă, bărbatul s-a apucat să repare singur, ignorând principiul de bun simţ că acolo unde nu te pricepi nu te bagi şi chemi un meşter. Lipsa de pricepere l-a adus însă într-o situaţie critică, înfăşurându-se în câlţi.

Victima a fost salvată de soţie, care a sunat meşterii. Aceştia au intervenit în timp record, dar spun că a fost o intervenţie dificilă: „Am scost 300 de kilograme de câlţi de acolo. Era grav”. Meşterii au felicitat-o pe soţie pentru prezenţa de spirit.

„Din fericire tocmai îmi deschisesem un cont curent la Volksbank, iar asta înseamnă că mă pot bucura de ajutorul meşterilor în mod gratuit. Am sunat şi mi-au salvat bărbatul, că dacă era după el, şi acum era blocat în câlţi”, spune soţia bărbatului imprudent.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

20 decembrie 2013 12:12

Alte articole

Vezi mai mult