Incredibil! Un român se chinuie de 20 de ani să fie declarat bogat!

Ionel Pop (52 de ani) din Tecuci duce de două decenii o luptă cu autorităţile pentru a i se recunoaşte faptul că este bogat. În 1991, Ionel a fost declarat sărac printr-o eroare birocratică de neînţeles. Omul a încercat să o corijeze şi s-a plimbat prin trei instanţe cu Bentley-ul ca să demonstreze că este milionar, dar nu a avut câştig de cauză. Chiar dacă i-au văzut elicopterul şi cele cinci gărzi de corp în carne şi oase, judecătorii au scris negru pe alb că este sărac lipit pământului.

Milionarul spune că singurul ajutor în această situaţie l-a primit de la vecini. “Foarte mult m-au ajutat, zbor până la ei în curte, că-s oameni necăjiţi, n-au heliport, şi vin să mă consoleze, să-mi confirme că-s bogat. Vă rog să mă credeţi că uneori nici eu nu mai ştiu cum oi fi, mă duc la bancă şi cer un extras de cont şi doar aşa mă mai liniştesc, dar vă daţi seama că nu e ceva oficial, nu poţi fi bogat doar pentru că ai sute de milioane în cont.”

Ionel Pop crede că justiţia i-a distrus viaţa: “Nu apar în niciun top al celor mai bogaţi oameni, nu mă caută fiscul, nu mă şantajează nimeni, nu mă urmăresc paparazzi când sunt cu amanta, nici măcar nu-mi răpeşte nimeni copiii. Sunt dispus să merg până la Strasbourg ca să îmi caut dreptatea.”

“Când îi arăt soţiei hârtia de la Fisc că am de plătit şi anul ăsta 100 de lei la impozit, o izbeşte un plâns de-i sar colierele cu diamante de la gât. «Cum de suntem noi aşa ghinionişti, Ionele?» mă întreabă. Nici nu ştiu ce să îi răspund.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
17 noiembrie 2011 12:35

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult